Slet din konto
Du kan til enhver tid få din Musikboxen-konto og dens data slettet.
Sådan beder du om det
- Skriv til info@musikboxen.app fra den e-mailadresse, der er knyttet til din Musikboxen-konto, med emnet “Slet min konto”. Hvis du loggede ind med Apple og skjulte din e-mail, så skriv det i beskeden, så hjælper vi dig med at bekræfte, at det er din konto.
- Vi bekræfter på mail og sletter derefter data inden for 30 dage.
Når kontoen slettes, annulleres intet hos Google, Apple eller Spotify. Det er separate konti.
Hvad der slettes
- Din kontoprofil, herunder din e-mailadresse og appindstillinger.
- Dine kort og din lyttehistorik fra boksen.
- Dine boksregistreringer. Boksen holder op med at melde afspilninger, indtil den parres med en konto igen.
- Dine notifikationsabonnementer.
- Fejlrapporter, du har sendt, med skærmbilleder.
- Diagnostiske loglinjer knyttet til dit bruger-id.
Hvad der kan blive tilbage
- Den anonyme optælling af, hvor mange brugere der har skrevet en given sang til et kort. Den rummer ingen oplysninger om dig.
- Backups, indtil de overskrives inden for [backup-periode skal fastlægges].
- Alt, vi er retligt forpligtet til at gemme.
Dine fysiske kort
Selve kortene rummer kun et link til en sang, og når du sletter din konto, ændres det, der står på dem, ikke.